Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

HyVä-digin tunnistautumispalvelussa on havaittu häiriö

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen digitaalinen terveys- ja sosiaalipalvelun HyVä-digin toiminnallisuuksissa on tällä hetkellä osittainen häiriö. Vahva tunnistautuminen HyVä-digissä ei tällä hetkellä toimi tunnistautumista tarjoavan palveluntarjoajan järjestelmässä olevan häiriön vuoksi.

Häiriöstä johtuen kuvia ei pysty tällä hetkellä lähettämään HyVä-digin ammattilaisillemme. Mikäli vahva tunnistautuminen chatissa tarvitaan, voi ammattilainen avata videoyhteyden vahvan tunnistautumisen sijaan. Tämä voi paikoin johtaa HyVä-digin jonotusaikojen kasvamiseen.

Ongelmasta huolimatta HyVä-digi on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti arkena 8-19.30 ja lauantaina 9-14.30. Muistathan myös Omaolo-oirearvioiden käytön kiireettömissä asioissa. Kuvien lähettäminen on mahdollista myös Omaolon kautta. Omaolo toimii täysin normaalisti.