Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Keskustelutilaisuus yksityisille lääkäripalvelujen tuottajille palvelusetelin käyttöönoton valmistelusta

Itä- Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemapalveluissa valmistellaan lääkärikäynnin palvelusetelin käyttöönottoa. Palvelusetelillä tavoitteena on lisätä asiakkaan valinnan mahdollisuuksia sekä varmistamaan hoidon saatavuus hoitotakuulain mukaisesti (terveydenhuoltolaki 51a§).

Järjestämme yksityisille lääkäripalvelun tuottajille yhteisen keskustelutilaisuuden 12.3.2024 klo 9.00–10.00 Teams- ympäristössä.

Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä valmistelussa olevan palvelusetelin sääntökirjaluonnosta sekä kuulla palveluntuottajien näkemyksiä tulevan palvelusetelin kriteereistä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Itä- Uudenmaan alueella tai alueen läheisyydessä lääkäripalvelua järjestävät palveluntuottajat.

Tilaisuuden ohjelma:

Ilmoittautuminen tilaisuuteen sähköpostitse viimeistään 11.3.2024 mennessä. Teams -linkki toimitetaan vastausviestissä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Heli Sjöblom, heli.sjoblom2@itauusimaa.fi