Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue viettää lääkehoidon teemaviikkoa 11.–15.3.2024

Tämä merkittävä teemaviikko kokoaa yhteen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset ja opiskelijat, sekä lääkkeiden käyttäjät keskustelemaan ja oppimaan tärkeitä asioita turvallisesta lääkehoidosta.

Laatu- ja valvontayksikkömme on määritellyt vuoden 2024 valvonnan painopisteeksi turvallisen lääkehoidon varmistavat prosessit.

Varmistamme henkilöstön lääkehoidon osaamisen ja noudatamme Valtioneuvoston Turvallinen lääkehoito-oppaan suosituksia. Pyrimme kaikin tavoin edistämään parasta mahdollista hoitoa kaikille asiakkaillemme ja potilaillemme. 

Lue lisää sivultamme: Turvallista lääkehoitoa

Teemaviikon kohokohta on Fimean järjestämä valtakunnallisen lääkehoidon päivän (14.3.2024) webinaari, jonka teemana on ”Lääkehoidon päivä on joka päivä”, missä korostetaan lääkehoidon jatkuvaa merkitystä sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Tavoitteena on rohkaista lääkkeiden käyttäjiä kysymään ja keskustelemaan lääkkeistään ja omasta lääkehoidostaan.

Osallistu webinaariin 14.3.2024 klo 13.00–15.15 alla olevasta linkistä.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton.