Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Omavalvonnan teemaviikko Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella 8.‒12.4.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella vietetään omavalvonnan teemaviikkoa 8.‒12.4. Teemaviikko on omistettu omavalvonnan tärkeyden korostamiseen koko hyvinvointialueen henkilöstölle. 

Omavalvonnalla varmistamme asiakkaiden ja potilaiden turvallisuuden sekä laadukkaan palvelun tarjoamisen. Jokaisella työntekijällä on merkittävä rooli omavalvonnan toteutumisessa.  

Teemaviikon aikana keskitytään omavalvonnan eri teemoihin, pohditaan omavalvontasuunnitelmien laatimista ja päivittämistä sekä niiden hyödyntämistä arjen työssä. Lisäksi mietitään, miten omavalvontasuunnitelmista raportoidaan uuden valvontalain mukaisesti neljän kuukauden välein.

Kannustamme kaikkia palveluntuottajia osallistamaan henkilöstöä omavalvontasuunnitelmien laatimiseen ja päivittämiseen sekä kannustamaan henkilöstöä tuomaan esiin mahdollisia parannusehdotuksia. 

Viikko korostaa myös palautteen keräämisen tärkeyttä sekä mahdollisista epäkohdista ilmoittamista esihenkilölle sekä palvelunjärjestäjälle. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin ja parantaa työn laatua entisestään. Perehdytysprosessien ja säännöllisten palavereiden avulla varmistetaan, että kaikki työntekijät ovat tietoisia omavalvonnasta ja sen tärkeydestä. 

Yhdessä voimme tehdä omavalvonnasta entistä tehokkaampaa ja innostavampaa!

Omavalvonta