Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue ja Kivra yhteistyöhön – vastaanota laskusi nopeasti ja turvallisesti digipostina

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue ja digipostipalvelu Kivra ovat aloittaneet yhteistyön kuluttajalaskujen toimittamiseksi digipostina sähköisesti kaikille niille kuluttajille, joilla Kivra on jo käytössä tai tulee käyttöön.

Kivra on ilmainen digipostipalvelu, jota voivat käyttää kaikki yli 15-vuotiaat joko mobiilisovelluksella tai tietokoneella osoitteessa kivra.fi.(siirryt toiseen palveluun)

Lue lisää asiakasmaksuista ja Kivran käyttöönotosta Asiakasmaksut-sivullamme.

Lähetämme edelleen asiakkaillemme noin 200 000 paperilaskua vuodessa. Paperilaskujen toimittaminen maanteitä pitkin on kallista ja aiheuttaa kustannuksia hyvinvointialueille. Sähköisesti digipostina toimitetut laskut ovat huomattavasti edullisempia, mutta myös nopeammin ja turvallisemmin perillä vastaanottajallaan, sijainnista riippumatta.

Kivra tulee uudeksi sähköiseksi kanavaksi e-laskun rinnalle. Kivran käyttöönoton jälkeen saat automaattisesti hyvinvointialueen laskut digipostina eikä erillistä tilaamista tarvita. Tämä automaattisuus mahdollistaa myös kertalaskutettavien laskujen sähköistämisen.

Kivra saapui Ruotsista Suomeen muutama vuosi sitten. Palvelua käyttää tärkeän postin vastaanottamiseen jo sadat tuhannet kuluttajat Suomessa ja lähes 6 miljoonaa kansalaista Ruotsissa. Palvelu on saavuttanut suuren suosion helppokäyttöisyytensä ja turvallisuutensa vuoksi.

“ Kannustamme kaikkia Suomessa asuvia kansalaisia ottamaan askeleen kohti digitaalista postin vastaanottamista ja rekisteröitymään omilla verkkopankkitunnuksilla Kivraan. Vastaanottamalla laskusi digipostina teet kustannussäästöjen lisäksi myös hyvän teon ympäristölle. Palvelun käyttöönoton jälkeen saat heti seuraavan laskun sähköisesti Kivraan eikä sinun tarvitse enää huolehtia paperilaskuista”, kertoo Noora King digipostipalvelu Kivrasta.