Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kesätyöpaikat

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa kesätöitä sekä 15–16-vuotiaille nuorille että sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille. Jos haluat lisätietoja kesätyöstä tai jostain yksiköstä, ota yhteyttä kyseisen paikan yhteyshenkilöön.

Kesäsijaisuudet

Alan opiskelijoiden kesäsijaisuudet tulevat hakuun alkuvuoden aikana. Meillä on tarjolla erilaisia tehtäviä, joista yleisimpiä ovat lähihoitajan, hoiva-avustajan ja sairaanhoitajan tehtävät. Työtehtävät ovat vakituisten työntekijöiden lomasijaisuuksia, joten odotamme opiskelijoilta reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Toki jokainen perehdytetään työhön, eli aiempaa työkokemusta ei vaadita.

Kesätyöt

Nuorten (15–16 v) kesätyöt tulevat hakuun tammikuun aikana. Toivomme nuorilta hakijoilta kiinnostusta alaan sekä sitoutumista kesätyöhön. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi avustavat työtehtävät, siistimis- ja siivoustehtävät, pyykkihuoltotehtävät, ruokailussa avustaminen sekä seurustelu ja ulkoilu asiakkaiden kanssa.

Nuorten kesätyöt ovat päivätyötä koulujen kesäloma-ajalla. Työaika on 30 h/vko. Kesätyöjakson pituus on neljä viikkoa ja palkka 1100 e / 4 vko. Kun täytät hakemusta, voit kirjoittaa työkokemuksiisi TET-harjoittelut, jos sinulla ei vielä ole muuta työkokemusta. Hakemuksessa on hyvä mainita omat vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet, harrastukset ja mahdolliset erityistaidot.

Nuorten kesätyöpaikat on nyt julkaistu. Löydät ilmoitukset alla olevan linkin kautta.

dandelion