Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Viisi hakijaa eteni toiselle haastattelukierrokselle Itä-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan haussa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan virkaan tuli seitsemän hakemusta ennen hakuajan päättymistä 10.5.2022. Aluevaltuuston puheenjohtaja Heikki Vestman ja aluehallituksen puheenjohtaja Mikaela Nylander valitsivat ensimmäiseltä haastattelukierrokselta jatkoon seuraavat hakijat.

– Hyvinvointialueen johtajan valinta on aluevaltuuston päätös, yksi tärkeimmistä tulevista päätöksistämme. Tarvitsemme osaavan muutosjohtajan kehittämään itäuusmaalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluja, vastaamaan taloudesta ja pitämään huolta henkilöstöstä. On keskeistä, että jokaisen aluevaltuustoryhmän mahdollisuus haastatella loppusuoralle edenneitä hakijoita turvataan valintaprosessissa, aluevaltuuston puheenjohtaja Heikki Vestman sanoo.

Seuraavaksi hakijoita haastattelevat aluehallitus 2.6.2022 ja tämän jälkeen Itä-Uudenmaan aluevaltuuston valtuustoryhmät. Aluehallitus päättää viimeistään 16.6.2022, ketä hakijoista esittää aluevaltuustolle Itä-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi.

– On tärkeää, että meillä on hyviä ehdokkaita, joista valita. Hallitus haastattelee viisi vahvaa ehdokasta, joilla on pitkä kokemus ja monipuoliset tiedot. Haemme muutosjohtajaa, joka yhdessä henkilökunnan ja poliitikkojen kanssa varmistaa itäuusmaalaisille hyvät palvelut, aluehallituksen puheenjohtaja Mikaela Nylander sanoo.