Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluehallituksen päätökset 22.9.2022

ICT-asiantuntijapalvelujen hankinta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tarpeisiin ja muutoksen tueksi on kilpailutettu tarpeelliset ICT-konsultointipalvelut. Hankinnan kohteena ovat ICT-suunnittelu ja hallintapalvelut sisältäen projektinhallinta- ja integraattoripalvelut sekä määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut. Hankinnan tavoitteena on saada luotettavat ja strategiset kumppanit, joiden kanssa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue pystyy kehittämään ICT-palveluitaan ja jotka pystyvät toimimaan ja toimittamaan asiantuntijapalveluita monitoimittajaympäristössä. Hankinnan perusteella perustetaan puitejärjestely, johon valitaan viisi palveluntuottajaa.

Aluehallitus päätti esityksen mukaisesti valita puitejärjestelyyn seuraavat tarjoajat etusijajärjestyksessä seuraavasti:

1. Fujitsu Finland Oy

2. Gofore Lead Oy

3. Accenture Oy

4. Konsortio QMS Nordic Oy & Jedisoft Oy

5. NHG Finland Oy

Muut asiat aluehallitus päätti esityslistan ja lisälistan mukaisesti.