Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluehallituksen päätökset 13.4.2023

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hallitus käsitteli kokouksessaan 13.4.2023 alueella käytössä olevien palveluseteleiden arvoja. Aluehallitus päätti esittää aluevaltuustolle, että se hyväksyy Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella käytössä olevien palveluseteleiden arvot esityslistan liitteiden mukaisesti. 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella on tällä hetkellä käytössä palvelusetelit  

Lisäksi aluehallitus päätti lakkauttaa perhetyön tiiminvetäjän viran ja perusti tilalle johtavan sosiaaliohjaajan viran sekä muutti prevention alueellisen apulaisylilääkärin viran prevention alueellisen ylilääkärin viraksi 1.5.2023 alkaen.

Aluehallitus päätti nimetä digijohtaja Tommi Karttaavin yhtiökokousedustajaksi Kuntien Tiera Oyn 26.4.2023 pidettävään yhtiökokoukseen ja hallintolakimies Tomas Määtän yhtiökokousedustajaksi Uudenmaan Vammaispalvelut Oyn 14.4.2023 pidettävään yhtiökokoukseen ja antoi hänelle toimintaohjeeksi ehdottaa yhtiön hallituksen jäseneksi hyvinvointialuehallituksen jäsentä Tapani Eskolaa.

Itä-Uudenmaan aluehallitus käsitteli myös useita valtuustoaloitteita ja päätti esittää aluevaltuustolle, että se merkitsee tiedokseen vastaukset tehtyihin aloitteisiin.