Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kehittäminen ja yhteistyö -​lautakunta 1.6.2023

Kehittäminen ja yhteistyö -​lautakunta päätti esityksen mukaisesti esittää Itä-​Uudenmaan hyvinvointialueen laatu-​ ja omavalvontaohjelmaa hyväksyttäväksi aluehallituksessa.

Hyvinvointialueen laatu-​ ja omavalvontaohjelma kattaa kaikki hyvinvointialueen järjestämät ja sen lukuun tuotetut palvelut. Kehittämispalveluiden valvonta-​ ja laatuyksikkö on aloittanut toimintansa helmikuun lopussa ja käynnistänyt laatu-​ ja omavalvontaohjelman valmistelun. Laatu-​ ja omavalvontaohjelma tulee ohjaamaan ja määrittelemään hyvinvointialueen palveluiden omavalvontaa sekä laadun varmistusta,​ arviointia ja seurantaa. Hyvinvointialueen laatu-​ ja omavalvontaohjelma katselmoidaan määräajoin ja omavalvonnan painopisteitä tarkastellaan vuosittain.

Kehittäminen ja yhteistyö -​lautakunta päätti syksyn 2023 kokousaikataulun esityksen mukaisesti seuraavin päivämäärin: 6.9., 4.10. ja 1.11.

Katso myös

Kaikki ajankohtaiset