Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluehallitus käsittelee torstaina talouden osavuosikatsausta

Aluehallitus kokoontuu torstaina 31.8. ja käsittelee kokouksessaan Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen osavuosikatsausta. Vuoden 2023 toinen osavuosikatsaus on laadittu 30.6.2023 tilanteen mukaisesti.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kuluvan vuoden alijäämän ennustetaan olevan -27,4 miljoonaa euroa eli asettuvan hyvin lähelle alkuperäistä talousarviota -27,5 miljoonaa euroa huolimatta siitä, että valtion rahoituksen ennustetaan toteutuvan 9,3 miljoonaa euroa budjetoitua suurempana.

Toimintatuottojen ennustetaan ylittävän talousarvion 2,9 ja toimintakulujen 12,3 miljoonalla eurolla.

Rekrytointivaikeuksien vuoksi on turvauduttu ostopalveluiden ja vuokratyövoiman lisääntyneeseen käyttöön. Syksyn aikana päätöksentekoon etenevä palvelustrategia ja sen yhteydessä tehty tuottavuusohjelma tulevat osaltaan tähtäämään toiminnan tehostamisen kautta kulujen karsimiseen.

Kokousasiakirjat(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Viranhaltijapäätökset(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)