Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kehittäminen ja yhteistyö -lautakunta 6.9.2023

Sosiaali- ja potilasasiamiehen puolivuotisraportti

Vuoden 2023 ensimmäisessä puolivuotisraportissa käsitellään sosiaali- ja potilasasiamiehen yhteydenotot helmikuusta kesäkuuhun. Sosiaali- ja potilasasiamiehen puolivuotisraportti merkittiin tiedoksi.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos: Palvelutasopäätös 2023

Kehittäminen ja yhteistyö -lautakunta on vastaanottanut varautuminen ja turvallisuus – lautakunnan lausuntopyynnön pelastustoimen palvelutasopäätöksestä ja kiittää kattavasti valmistellusta työstä. Lautakunta päätti antaa lausuntonsa päätösehdotuksen mukaisesti.

Esitys aluehallitukselle Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kumppanuuspöydän jäsenten valinnasta

Lautakunta kävi läpi esityksen aluehallitukselle Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kumppanuuspöydän jäsenten valinnasta. Lautakunta päätti lisätä päätösehdotukseen Porvoon vanhempainyhdistykset ry:n kumppanuuspöydän jäseneksi lapsi- ja perhejärjestöihin. 

Muita asioita

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujen järjestäminen -lautakunta on vastaanottanut Kansalliskielilautakunnan kieliohjelman ja kiittää erinomaisesta ja perusteellisesta työstä. Lautakunta päätti antaa lausuntonsa päätösehdotuksen mukaisesti.

Merkittiin tiedoksi vuoden 2023 osavuosikatsaus 1–6/2023.