Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Hyvinvointialuehallitus käsitteli palvelustrategiaa, henkilöstöstrategiaa ja viestintäperiaatteita

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hallitus päätti kokouksessaan torstaina hyväksyä henkilöstöstrategian päivityksen vuosille 2024–2025.

Voimassa oleva henkilöstöstrategia laadittiin Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ensimmäiselle toimintavuodelle. Kun henkilöstöstrategia hyväksyttiin, samalla linjattiin, että henkilöstöstrategia päivitetään vuosille 2024–2025.

Palvelustrategia

Arto Kujala ehdotti Pia Nurmeen kannattamana muutosta Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelustrategiaan niin, että ostopalveluita ja palveluseteleitä koskeva teksti kuuluu: ”Ostopalveluita ja palveluseteleitä hyödynnetään hyvinvointialuestrategian mukaisesti ja etenkin palveluissa, joissa niitä hyödyntämällä voidaan samanaikaisesti sekä parantaa palvelutasoa että kustannustehokkuutta””  Äänin 10–3 aluehallitus hyväksyi muutoksen ja päätti esittää aluevaltuustolle, että se hyväksyy Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelustrategian.

Viestintäperiaatteet

Hyvinvointialuehallitus päätti hyväksyä Itä-uudenmaan hyvinvointialueen viestintäperiaatteet ja merkitsi viestintäohjelman tiedoksi. Viestinnän periaatteet ovat luonteeltaan pysyviä ja niiden laatimisessa on huomioitu Valtioneuvoston viestinnän suositukset 2023.

Toimeentulotukiasioiden neuvottelukunnan perustaminen

Aluehallitus päätti hyväksyä Itä-Uudenmaan alueellisen toimeentulotukiasioiden neuvottelukunnan rakenteen. Lisäksi aluehallitus pyytää Kansaneläkelaitosta nimeämään kaksi ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen Kumppanuuspöytää nimeämään yhden edustajansa neuvottelukuntaan 8.12.2023 mennessä.

Osavuosikatsaus

Aluehallitus päätti merkitä tiedoksi vuoden 2023 kolmannen osavuosikatsauksen ja lähettää sen tiedoksi aluevaltuustolle ja lautakunnille.

Muut asiat aluehallitus päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaan.