Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluevaltuuston päätöksiä 14.11.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialuevaltuusto kävi kokouksessaan tiistaina 14.11.2023 lähetekeskustelun hyvinvointialueen vuoden 2024 talousarvioesityksestä ja taloussuunnitelmaesityksestä vuosille 2024–2026, vuoden 2024 sitovista tavoitteista ja valtuustoon nähden sitovista määrärahoista. Aluevaltuusto päätti palauttaa asian hallituksen uuteen valmisteluun.

Aluevaltuusto päätti äänestyksen jälkeen, äänin 33–21 (kaksi tyhjää) jättää Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelustrategian hyväksymisen pöydälle.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti hyväksyä kuntien ja hyvinvointialueen sopimuksen strategisesta yhteistyöstä. Valtuusto päätti myös valtuuttaa aluehallituksen hyväksymään sopimuksen liitteet. 

Aluevaltuusto päätti myöntää Nea Hjeltille eron kehittäminen- ja yhteistyö -lautakunnan jäsenyydestä todeten samalla luottamustoimen päättyneen. Silja Metsola valittiin uudeksi jäseneksi lautakunnan jäljellä olevaksi toimikaudeksi ja samalla lautakunnan uudeksi varapuheenjohtajaksi.

Aluevaltuusto päätti kokoontua kevätkaudella 2024 seuraavasti: 6.2., 12.3., 23.4., 28.5. ja 18.6.2024. Aluevaltuuston puheenjohtaja päättää kokousten alkamisajan ja kokouspaikan sekä antaa tarvittavat ohjeet muista kokousjärjestelyistä. 

Lisäksi aluevaltuusto valitsi uuden varajäsenen kansalliskielilautakuntaan ja päätti tai merkitsi muut asiat tiedoksi esityslistan mukaan.