Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Sosiaali- ja terveyskeskusten toimipisteet ovat nyt sosiaali- ja terveysasemia

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue on toiminut lähes vuoden ajan, ja onkin aika selkeyttää sekä yhdenmukaistaa toiminnoista ja erityisesti fyysisistä toimipisteistä käytettäviä termejä. Hyvinvointialueen perustamisen yhteydessä päätettiin jatkaa joidenkin entisten kunnallisten toimipisteiden vanhojen nimien käyttöä toistaiseksi.

Nyt sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminnoista, ja erityisesti fyysisistä toimipisteistä, käytettävää terminologiaa on ollut tarve uudistaa. Sosiaali- ja terveyskeskusten toimipisteet ovat jatkossa sosiaali- ja terveysasemia toimipisteen koosta riippumatta. Nimenmuutos on päätetty, mutta joidenkin infomateriaalien, kuten tienvarsikylttien, päivitys ottaa vielä aikansa.  

– Sosiaali- ja terveysasemien nimien yhtenäistämisen kautta luodaan yhtenäisyyttä eri paikkakuntien toimintojen välillä. Nimien selkeyttämisellä haluamme luoda selkeämpää asiointia asukkaille, kertoo Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysjohtaja Annika Immonen.  

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysasemat löytyvät listattuna täältä: Terveysvastaanotot – Itä-Uudenmaan hyvinvointialue (itauusimaa.fi)

Katso myös

Kaikki ajankohtaiset