Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kehittäminen ja yhteistyö -lautakunnan 10.1. päätökset

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen Kehittäminen ja yhteistyö -lautakunta kokoontui keskiviikkona 10.1.2024. Lautakunta käsitteli hyvinvointialueen alueellista hyvinvointikertomusta ja -suunnitelmaa vuosille 2023−2025 sekä asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian toimeenpanon tilannetta hyvinvointialueella.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen alueellinen hyvinvointikertomus ja -suunnitelma 2023–2025

Lautakunta päätti esittää aluehallitukselle ja edelleen aluevaltuustolle alueellisen hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman 2023–2025 hyväksymistä. Lisäksi lautakunta katsoi, että saavutettavuuden vaatimus edellyttää tulevina vuosina tekstin selkokielisyyden edelleen parantamista ja tämänkertaista tehostetumpaa oikolukua läpileikkaavasti.

Asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian toimeenpanon tilanne Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella 

Lautakunta kävi lähetekeskustelun ja merkitsi asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian toimeenpano-ohjelman tilanteen tiedoksi. 

Kokouksen esityslista 10.1.2024(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)