Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Hyvinvointialuehallituksen päätöksiä

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus käsitteli kokouksessaan 25.1.2024 alueellista hyvinvointikertomusta ja hyvinvointisuunnitelmaa 2023–2025. Aluehallitus päätti esittää aluevaltuustolle kertomuksen ja suunnitelman hyväksymistä alueelliseksi hyvinvointikertomukseksi ja –suunnitelmaksi 2023–2025. 

Alueellinen hyvinvointisuunnitelma kokoaa yhteen hyvinvointialueen hyvinvointi- ja terveystavoitteet sekä toimet, joilla tavoitteisiin pyritään.

Hyvinvointisuunnitelman painopisteet on nimetty sen perusteella, mihin hyvinvointikertomuksen indikaattoritiedon perusteella on tärkeää kiinnittää Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä huomiota. Painopisteiksi valittiin hyvä terveys, työ- ja toimintakyky, mielen hyvinvointi sekä terveelliset elintavat. 

Hyvinvointialuehallitus päätti myös useiden virkojen ja toimien uudelleenjärjestelyistä.

Muutkin asiat aluehallitus päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaan.