Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus 15.2.2024

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus sai kokouksessaan sisäisen tarkastuksen vuoden 2023 raportin sekä selonteon sisäisen valvonnan, sisäisen tarkastuksen ja riskienhallinnan järjestämisestä. Hyvinvointialuehallitus päätti merkitä raportin ja selonteon tiedoksi.

Aluehallitus päätti myös hyväksyä sisäisen tarkastuksen toimintasuunnitelman vuodelle 2024.

Aluehallitus päätti ehdottaa Itä-uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuustolle, että aluevaltuusto päättää:

Aluehallitus päätti myös ehdottaa aluevaltuustolle, että aluevaltuusto päättää:

Aluehallitus päätti lisäksi esittää aluevaltuustolle, että aluevaltuusto hyväksyy hyvinvointialueen vuoden 2024 rahoituslaskelmaan esitetyt muutokset; pitkäaikaisten lainojen lisäys 14,16 miljoonaa, lyhytaikaisten lainojen muutos 33,69 miljoonaa, saamisten muutos -1,0 miljoonaa ja korottomien velkojen muutos 1,0 miljoonaa euroa, sekä oikeuttaa talouspalvelut viemään hyväksytyt muutokset täytäntöön.

Lisäksi aluehallitus päätti hyväksyä vammaispalvelulain mukaisten asumispalvelujen hinnankorotuksen, teki muutoksia virkoihin ja toimiin sekä niiden nimikkeisiin ja käsitteli vastauksia aluevaltuutettujen aloitteisiin.

Muutkin asiat hyvinvointialuehallitus päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaan