Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluevaltuuston päätöksiä 23.4.2024

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti kokouksessaan 23.4.2024 myöntää Jenni Lastuvuorelle  (PS) eron luottamustehtävästään aluevaltuutettuna ja merkitsi tiedoksi,​ että aluevaltuuston puheenjohtaja kutsuu uudeksi aluevaltuutetuksi aluevaltuuston jäljellä olevaksi toimikaudeksi Perussuomalaisten ensimmäisen varajäsenen Jarkko Haverisen.

Aluevaltuusto päätti kokoontua syyskaudella 2024 seuraavasti: 17.9., 22.10., 19.11. ja 10.12.2024. Aluevaltuuston puheenjohtaja päättää kokouksen alkamisajan ja kokouspaikan sekä antaa tarvittavat ohjeet muista kokousjärjestelyistä. 

Aluevaltuusto merkitsi tiedoksi ja lähetti aluehallituksen valmisteltaviksi Matti Jäppilän (PS) aloitteen kattosumman asettamiseksi ryhmärahalle, Kristian Forsmanin (Kesk.) aloitteen lähiterveysasemasta hyvinvointiasemaksi monituottajamallilla sekä Ilkka Luusuan (PS) aloitteen tekoäly-yksiköiden kehittämisestä hyvinvointialueelle lisäämään innovaatiota ja kehittämään toimintaa.

Lisäksi aluevaltuusto merkitsi tiedoksi vastauksia valtuutettujen aloitteisiin ja merkitsi tiedokseen vuosilta 2022 ja 2023 käsittelemättä olevien aloitteiden johdosta annetut selostukset ja toimenpiteet sekä tämänhetkisen valmistelutilanteen.

Muut asiat aluevaltuusto päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaan.