Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kasvatus- ja perheneuvonta

Tarjoamme tukea 0–18-vuotiaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen erilaisissa elämäntilanteissa. Palvelu on luottamuksellista, vapaaehtoista ja maksutonta.

Annamme ohjausta, neuvontaa ja terapeuttista tukea sekä teemme erilaisia tutkimuksia. Työskentely voi sisältää yksilö-, pari- ja perhetapaamisia sekä verkostotyöskentelyä. Toimintaamme kuuluvat myös erilaiset vertaisryhmät, esimerkiksi lasten eroryhmät ja vanhemmuutta tukevat ryhmät. Asiakastyön lisäksi annamme konsultaatiota yhteistyötahoille.

Perheneuvonta toimii Porvoon, Sipoon ja Loviisan toimipisteissä.

Kenelle

Ole yhteydessä, jos:

Porvoo

Varaa aika Porvoon perheneuvolaan ensisijaisesti puhelimitse. Jos et tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön sähköpostiin perheneuvola.porvoo@itauusimaa.fi. Muistathan tällöin laittaa viestiin puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle.

Porvoon perhekeskus, Taidetehtaankatu 4 C, 3 krs. Puhelinaika ma–to kello 9–11.

HUOM! Porvoon toimipisteen ajanvaraus on suljettu 15.7–21.7. Kiireellisissä asioissa voit silloin laittaa soittopyynnön sähköpostiin.

Sipoo

Ota yhteyttä perheneuvonnan puhelinpalveluun. Puhelinaika ma–to klo 12–13.

HUOM! Sipoon toimipisteen ajanvaraus on suljettu 15.7–21.7. Kiireellisissä asioissa voit silloin laittaa soittopyynnön Porvoon sähköpostiosoitteeseen.

Loviisa

Ota yhteyttä perheneuvonnan puhelinpalveluun. Puhelinaika torstaisin klo 13–14.

HUOM! Loviisan toimipisteen ajanvaraus on suljettu 15.7–2.8. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä Porvoon toimipisteeseen (15.7–21.7 vain laittamalla soittopyyntö Porvoon sähköpostiin).